Mis tulema peab – see tuleb
Kellel saab otsa aeg – see läheb
Minnes võtab ta lambist tule
ja süütab taevasse tähe.

Teatame kurbusega, et meie seast lahkus Lihula Kultuurimaja raudvara- helitehnik, valgustaja, kinooperaator – Asso Niin (24.08.1967-15.01.2019).

Kultuurimajas töötas ta alates 01.juunist 1993. Asso oli asendamatu, kes küll täidab selle tühimiku, mis sa meie ellu jätsid?

Kolleeg, sõber, tubli kultuuritöötaja oma innovaatiliste ideedega, lahke ja sõbralik, kohusetundlik, väga töökas, alati toetav ja kaasamõtlev. Terve Lihula on leinas, sest kes ei tunneks Assot. Keda ta poleks aidanud– kas parandades telereid, kodutehnikat või siis hoopis mänginud ansambliga teie pidustustel.

Meie maja jäi hetkega tühjaks. Asso kaotus on korvamatu kogu piirkonnale, ta aitas kõiki. Tegi oma tööd väga hästi ja suure pühendumusega. Sinu toredad ja leidlikud ideed sündmuste korraldamisel, sinu abi ja toetus, oskus planeerida aega, oskus olla mitmes kohas korraga- see kõik sai hetkega minevikuks.

Sa ei tule enam, ei viska nalja, ei toeta, ei lohuta – sind lihtsalt ei ole enam. Elu on karm ja ebaõiglane. See kõik toimus liialt vara. Meie kurbust ei ole võimalik sõnadesse panna, kuid sellegi poolest oleme tänulikud, et meil oli võimalus Sind tunda, Sinuga koos töötada ja lihtsalt olla.

Valus on, kohutavalt valus…

Asso Niin – Sa jääd alati mõtetes meiega. Puhka rahus! Olles seal pilveveerel, lehvita meile.

Ärasaatmine Lihula Kultuurimajast 20.jaanuar 2019 kell 11.00

 

Lihula Kultuurikeskus