Lihula Kultuurimajas, Mardi-Kadri laada ajal, toimus hoidiste festival juba üheksandat korda. Seekord toodi 11 võistlustööd ning auhindu jagati parimatele soolastele ja magusatele hoidistele ja lisaks sai auhinna ka üks üllataja.
Žüriisse kuulusid seekord Janne Esko, Enna Jürisoo, Tiina Lobja
- Soolase hoidise I koht – Kõrvitsatśilli, autoriks Silva Tamsalu. Žürii meelest oli meeldivalt vürtsikas- juustu, liha kõrvale.
- Soolase hoidise II koht – Pihlakatsatni, autoriks Silva Tamsalu. Žürii meelest sobiks hästi grilltoodete maitsestamiseks, huvitava koosluse ja maitsebuketiga.
- Soolase hoidise III koht – Õuna-paprikamoos, autoriks Aino Kaer-Jeser. Huvitav kooslus, maitsev.
- Magusa hoidise I koht – Maasikad marmelaadis, autoriks Piret Elismäe. Žürii meelest oli tegu nostalgilise vanaema pannkoogimoosiga.
- Magusa hoidise II koht – Põldmarjamoos, autoriks Silva Tamsalu. Žüriid üllatas maitsebukett, ei tuvastanud kõiki komponente aga oli huvitav.
- Magusa hoidise III koht – Õuna-mangomoos, autoriks Aino Kaer-Jeser. Kreemjas, mahe ja maitsev oli źürii otsus.
- Üllataja- Tagetesevein, autoriks Silva Tamsalu. Tõeline üllataja, lahe valge vein, sobib kõikide toitudega ja ka nii sama tarbida.
Täname kõiki hoidiste toojaid ja žüriid.
Kohtume järgmisel aastal!